sfeerafbeelding

Contact

Wil je mee doen aan de gedichtenwedstrijd '(maatschappelijk) bevlogen poëzie'? Kom je naar de tentoonstelling 'Henriette Roland Holst en de Beweging van Tachtig' of wil je meer weten over de Noordwijkse literaire rondwandeling app die in het voorjaar van 2013 wordt gepubliceerd? Mail dan naar info@schrijverspantheon.nl 

Gedichtenwedstrijd
Je mag jouw gedicht of gedichten (meerdere inzendingen geen probleem) op verschillende manieren insturen:
  • Via de mail op info@schrijverspantheon.nl (maximal 3 Mb)
  • Per post, zie het contactformulier van Stichting Schrijvers Pantheon 
  • Via Facebook (post een bericht)
  • Via Twitter (@SchrijversPanth) met #HRH
  • Via YouTube: Je kunt jouw filmpje uploaden op ons account (Schrijvers Pantheon), of stuur ons de url (http://...) waar je jouw filmpje hebt geplaatst.

We stimuleren alle creativiteit. Maar om de jury niet op de zadelen met een onmogelijke taak, check onder gedichtenwedstrijd naar de voorwaarden waar het gedicht aan moet voldoen.

Tentoonstelling 'Henriette Roland Holst en de Beweging van Tachtig':
Op zaterdag 20 oktober wordt de tentoonstelling officieel geopend. Wil je daarbij aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar info@schrijverspantheon.nl en geef aan met hoeveel personen je wil komen. De tentoonstelling loopt tot en met eind december 2012. Kijk voor openingstijden op de website van Bibliotheek Bollensteek Noordwijk. Wil je samen met je klas, vriendengroep, leesclub, historische vereniging, familie, of met wie dan ook, buiten de openingstijden komen? Mail dan naar info@schrijverspantheon.nl. Dan maken we een afspraak. 

De Noordwijkse literaire rondwandeling app:
Deze wordt in het voorjaar 2013 gepubliceerd. Wil  je hier meer over weten? Kijk dan regelmatig onder de menuknop Nieuws op deze website, of mail je vraag/opmerking naar info@schrijverspantheon.nl.  

Ben je van de pers en wil je meer weten of het Henriette Roland Holst-jaar en de projecten?
Bel of mail dan naar Dorine Holman van Stichting Schrijvers Pantheon. Op de contactpagina van de stichting vind je de gegevens.