Lancering Literaire Route Noordwijk

Op donderdag 23 mei werd in aanwezigheid van zo'n 50 belangstellenden de Literaire Route Noordwijk gelanceerd. Wethouder van cultuur, Martijn Vroom, deed de officiŽle handeling nadat Dorine Holman van Stichting Schrijvers Pantheon uitleg had gegeven over het proces en de inhoud van app. Foto: Monica Stuurop.

De gratis app is te downloaden via de App Store en Google Play (zie de hyperlinks), of via het Letterkundig Museum. Deze app is de tweede in rij, na de Jan Siebelink-app. Begin juni wordt de Couperus-app gelanceerd en de verwachting is dat er nog vele wandelingen volgen. 

Op donderdag 23 mei 2013 waren in Het Cultuurcafé Noordwijk (bijna) alle personen aanwezig die hebben meegewerkt aan de Literaire Route Noordwijk. Hans Croiset, de gids op deze route, was helaas verhinderd i.v.m. een druk speelprogramma. Maar Martine Zeeman van Zeep aan Zee, Zeeman theaterproducties was er wel (tweede van rechts), net als de schrijver van het script Roland van den Berg (eerste van links), Herma van Piekeren van Herma van Piekeren Muziekprodukties (tweede van links) vanwege haar bijdrage aan de vijfde stop in de app, Stefan Buitenbos van To the Music (geluidsstudio, editor, componist en geluidseffecten) (derde van links) en Salma Chen van het Letterkundig Museum (midden vooraan). Martijn Vroom (wethouder cultuur van de gemeente Noordwijk) feliciteerde de aanwezige met het resultaat. 

Terug naar het overzicht