Lezing Elsbeth Etty geannuleerd

In verband met persoonlijke omstandigheden gaat de lezing van Elsbeth Etty op dinsdag 11 december helaas niet door. De nieuwe datum wordt donderdag 17 januari 2013. Wil je dan komen? Graag! Laat het ons weten via info@schrijverspantheon.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Zeer tot onze spijt moeten wij u melden dat de lezing van Elsbeth Etty op dinsdag 11 december om 20.00 uur in de Bibliotheek Bollenstreek Noordwijk onverwachts niet doorgaat. Vanwege persoonlijke omstandigheden is zij niet in staat om te komen. Wij zullen op 11 december in de bibliotheek aanwezig zijn om mensen op te vangen die op de bonnefooi zijn gekomen. Mocht u de kaartjes al afgerekend hebben, dan ontvangt u vanzelfsprekend uw betaalde bedrag retour.

We hebben echter ook een goed bericht: de lezing van Elsbeth Etty over (het leven) Henriette Roland Holst is verplaatst naar DONDERDAG 17 JANUARI 2013. Inloop vanaf 19.30 uur met een kopje koffie/thee, start om 20.00 uur. Ook weer in de Bibliotheek Bollenstreek Noordwijk, Akkerwinde 1a, 2201 MC  Noordwijk, 071-361 17 10. Graag vernemen wij van u of u dan ook komt. Voor hen die al betaald hebben en willen komen, liggen de kaartjes al klaar.

Onze excuses voor het ongemak maar nemen aan dat u begrip hebt voor de situatie. We wensen u een goede december maand en met vriendelijke groet,
Stichting Schrijvers Pantheon
Dorine Holman
info@schrijverspantheon.nl

ps. Op donderdag 20 december wordt de film DROOM & DAAD vertoond in de Bibliotheek Bollenstreek Noordwijk. Inloop vanaf 19.30, aanvang 20.00 uur. Regisseur Annette Apon en producent Digna Sinke zijn die avond aanwezig om een toelichting te geven op de film (die in de diverse landelijke kranten vele goede recensies heeft ontvangen) en vragen te beantwoorden. Hebt u zin om te komen? Dat kan, graag horen wij met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. Toegang € 2,50.


Terug naar het overzicht